Lezingen tijdens Intrafood

INTRAFOOD is uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats voor voedingsindustrieverantwoordelijken binnen de Benelux & Noord-Frankrijk. Het tweejaarlijkse evenement vindt 5 en 6 september plaats in de Belgische plaats Kortijk.

Aan INTRAFOOD: wordt opnieuw een  seminarieprogramma – inclusief simultaanvertaling - gekoppeld. Het programma wordt onder leiding van Prof. dr. ir. Koen Dewettinck van Universiteit Gent en door de stuurgroep van INTRAFOOD:18 samengesteld. Het centraal thema van het seminarieprogramma dit jaar is “De voeding van morgen: transparant én natuurlijk?”

Prof. Koen Dewettinck: "We staan op een keerpunt, althans zo lijkt het. De perceptie weet je wel… Het klinkt als een boutade maar velen zijn er rotsvast van overtuigd: de consument weet wat hij wil en hij wil het nu! Alleen, bestaat dé consument wel? Uiteraard niet maar net dat besef creëert meteen grote opportuniteiten voor de voedingsindustrie: gepersonaliseerde voeding, dat wordt het, op maat gemaakt voor het individu! Transparantie ten top gedreven... En natuurlijk alleen met natuurlijke ingrediënten gemaakt want zo leeft de perceptie nu eenmaal, dat wat de natuur ons biedt alleen maar gezond kan zijn."

Inloggen abonnees

Bent u abonnee? Hieronder kunt u inloggen.

E-mailadres
Wachtwoord