Dobla deelnemers bekend

De acht deelnemende teams die op 10 januari 2019 strijden in ‘The Dobla Pastry Battle’, zijn bekend.

De patisseriewedstrijd voor banket- en chocoladeprofessionals, georganiseerd door Dobla en het Gastronomisch Gilde, vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam.
Welk team van chefs en patissiers heeft de meeste passie, affiniteit en de juiste skills om diverse rondes aan patisseriegevechten te overleven? De deelnemers die begin volgend jaar zullen concurreren om dé Dobla Pastry-titel zijn:

Tineke Hendrikse en David de Jong van Culinair Centrum Beverwijk, Wouter Westerhoff en Matthijs van der Tuin van Hotel Theater Figi, Amy Kotterer en Rick van der Drift van Hotel Okura Amsterdam, Sebastiaan Kikkert en Mark Jonker van La Grande Brasserie Bodon, Ruben van Trigt en Bram Wakker van Top's Edelgebak, Rowen Juch en Joël Juch van Manfred Spaargaren Confiserie, Anika van der Veen en Stephanie van Sonderen van Albertema & Sanadome, Peter Remmelzwaal en Richard van Dijk van Peter Remmelzwaal Patisserie.

De deelnemende patisserieteams, bestaande uit een leermeester of leraar en een leerling, strijden in drie rondes om de titel ‘The Dobla Pastry Battle Champion NL 2019’.

De winnaars nemen de kampioensbelt en een hoofdprijs van 2.500 euro mee naar huis.

De rondes bestaan uit het maken van een klassieke desserttaart, friandises en de mysterieuze black box-opdracht.

De competitie vindt plaats in de wedstrijdkeukens van het Gastronomisch Gilde op de Horecava en kan gevolgd worden door het aanwezige publiek en via live feeds, bijvoorbeeld op Facebook.

 ‘The Dobla Pastry Battle’ wordt door Dobla in diverse landen tot stand gebracht, de Nederlandse editie in samenwerking met het Gastronomisch Gilde.

Inloggen abonnees

Bent u abonnee? Hieronder kunt u inloggen.

E-mailadres
Wachtwoord