Nieuwe mensen bij Inbak

De Triple i Sourcing Group breidt uit. De Holding – waaronder  Inbak, Indusource en Indupay – vallen, heeft twee nieuwe medewerkers aangenomen. 

Jan Voerman is in dienst getreden als director Indusource bij de Triple i Sourcing Group. In deze rol zal hij het management verder versterken en de positie van Indusource als strategisch inkoopplatform voor producenten in de (niet levensmiddelen) industrie. Voerman heeft ruim 20 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, specifiek in de HR dienstverlening/uitzendsector, waarvan één van de laatste in een directie functie bij de Randstad Holding.

Inbak All into Food bericht dat Sonja Kolk nu werkzaam is als senior inkoper en Accountmanager. Zij is verantwoordelijk voor een aantal inkoopgroepen, met name op het gebied van verpakkingen.

Kolk werkte hiervoor bij de Drie Mollen, NNZ en in de laatste functie als Purchase Manager bij Vitablend. “Met Sonja breiden we ons team kwalitatief uit waardoor we op kennisgebied onze klanten nóg meer kunnen bedienen en een verdere voorsprong kunnen doorvoeren”, zeg  Erik Molenschot, eigenaar en directeur Inkoop van de Triple i Sourcing Group.
 

Inloggen abonnees

Bent u abonnee? Hieronder kunt u inloggen.

E-mailadres
Wachtwoord