Van links naar rechts: Rob Schotema, Theo Heere en Ton Baas

VBZ en DSEA sluiten overeenkomst

Brancheorganisatie VBZ en DSEA gaan samenwerken. Deze week sloten beide organisaties een vijf jaar durende overeenkomst.

Onderdeel van de samenwerking is dat de DSEA (Dutch Sweets Export Association) alle exportactiviteiten van VBZ vanaf 1 januari aanstaande overneemt. Dat geldt eveneens voor de organisatie van het VBZ paviljoen voor de komende ISM in Keulen.

“Wij zijn verheugd dat DSEA onze export activiteiten wil overnemen. VBZ  kan zich hierdoor concentreren op haar core-business: het behartigen van de belangen van de leden van VBZ. Door de jarenlange ervaring van de directie van DSEA zijn wij er als VBZ gerust op dat niet alleen voor onze leden, maar ook voor de gehele zoetwarenbranche, de exportmogelijkheden in goede handen zijn”, aldus VBZ-directeur Theo Heere.

Mede-oprichter van DSEA Ton Baas stelt: “Wij hebben onze jarenlange expertise omgezet in DSEA en zijn blij dat wij deze taken van VBZ over kunnen nemen. Voor 2022 starten wij met een breed programma op buitenlandse beurzen en plannen wij een groot export congres in 2022 i.s.m. VBZ. Wij kijken uit naar de samenwerking met VBZ en haar leden.”

Naast Ton Baas, staat Rob Schotema van RS Vision (vertegenwoordiging van Koelnmesse) aan de basis van de exportorganisatie DSEA. Schotema meldt overigens dat de seinen voor de ISM vooralsnog op groen staan. "Beurzen vallen in Duitsland buiten alle restricties."
 

Inloggen abonnees

Bent u abonnee? Hieronder kunt u inloggen.

E-mailadres
Wachtwoord