Consudel - internationaal magazine voor de bakkerij- en zoetwarenbranche
  • Home
  • Over ons
  • Nieuws
  • Edities
  • Abonnee worden?
  • Adverteren
  • Ingezonden
  • Contact

Nieuws

Salon du Chocolat 2025: vakmanschap en herkomst
Salon du Chocolat 2025: vakmanschap en herkomst
Lees verder.
Valeo Foods ontvangt EcoVadis Platinum-rating
Valeo Foods ontvangt EcoVadis Platinum-rating
Lees verder.
Nestlé introduceert technologie voor suikerreductie zonder zoetstoffen
Nestlé introduceert technologie voor suikerreductie zonder zoetstoffen
Lees verder.
Chocolatemakers lanceert biologisch merk Claro bij Albert Heijn
Chocolatemakers lanceert biologisch merk Claro bij Albert Heijn
Lees verder.
Herstructurering bij Alysse Foods: 92 banen verdwijnen, 117 behouden
Herstructurering bij Alysse Foods: 92 banen verdwijnen, 117 behouden
Lees verder.
Uitbreiding assortiment
Uitbreiding assortiment
Lees verder.
Oproep tot beperkingen op kindermarketing voor ongezonde voeding
Oproep tot beperkingen op kindermarketing voor ongezonde voeding
Lees verder.
Daling cacaoverwerking in Duitsland zet door in derde kwartaal
Daling cacaoverwerking in Duitsland zet door in derde kwartaal
Lees verder.
Ann Wurman aangesteld als nieuwe baas van Fevia
Ann Wurman aangesteld als nieuwe baas van Fevia
Lees verder.
Delicia en Agriterra bundelen krachten
Delicia en Agriterra bundelen krachten
Lees verder.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
Inloggen abonnees

Bent u abonnee? Hieronder kunt u inloggen.

E-mailadres
Wachtwoord

  • © 2025 Consudel
  • Sitemap